10/06 > 12/06/2022

SPONSORING

Verbinden van sporters, fans en commercie.

Samen investeren in talentvolle jongeren en een gezonde basis leggen voor de jeugd door de promotie van breedtesport?

Dit alles gecombineerd met de spanning van de wedstrijden in het eerste weekend van juni? Word dan sponsor en sluit aan bij ons team!

GroenLeven Ronde van Limburg maakt deel uit van de landelijke Schwalbe Topcompetitie. Daarmee is veel extra exposure voor de ronde en nevenactiviteiten gegenereerd. Tijdens het Wielerweekend genieten circa 5.000 toeschouwers langs het parcours van de inspanningen van de renners en nog eens 70.000 mensen volgen de ronde via Eurosport 1, L1 of andere (social) media.

De meerwaarde voor de ontwikkeling en doorstroming van Nederlands wielertalent wordt onderstreept door de media aandacht van De Limburger, L1 en Eurosport. De uitzendingen blijken een schot in de roos te zijn, mede door de  vernieuwende aanpak van Topcompetitie en de entourage binnen haar organisatie.

Op zondag bestaat daarbij voldoende mogelijkheid om te netwerken, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

MEDIA PARTNERS

FACTS & FIGURES

  • 56.000 KIJKCIJFERS EUROSPORT
  • 100.000 KIJKCIJFERS L1
  • 6.803 VIA SOCIAL MEDIA
  • 6.000 LIVE TOESCHOUWERS
  • 150.000 VERSPREIDING NUMMER 1 MAGAZINE

De sponsorpakketten

*Hoofsponsor / naamgever schap – in overleg
**Kosten voor het ontwerpen en produceren van spandoeken/banners zijn niet inbegrepen.
Genoemde bedragen zijn exclusief BTW

VOLG ONS
OP SOCIAL MEDIA
#RONDEVANLIMBURG

Hoofdsponsor

Partners & sponsoren

Vijf Founding Partners
Er hebben zich met GroenLeven, Fagro, VDL groep, Shimano Experience Center en Landal Cauberg inmiddels ook vijf Founding Partners meerjarig verbonden aan de Limburg Cycling Classics. Deze bedrijven zijn partner van Limburg Cycling én de vijf wielerwedstrijden.

Omdat het voor ons niet mogelijk is om via de bank gepaste contanten coupures te bestellen, zijn wij genoodzaakt om prijzengelden digitaal over te boeken. Daar wij (ook via de KNWU) niet over alle rekeninggegevens en juiste tenaamstelling beschikken vragen wij jullie onderstaande formulier compleet in te vullen.

Het gaat om de winnaars van de Omloop van de Maasvallei nieuwelingen en junioren.