10/06 > 12/06/2022

SPONSORING

Verbinden van sporters, fans en commercie.

Samen investeren in talentvolle jongeren en een gezonde basis leggen voor de jeugd door de promotie van breedtesport?

Dit alles gecombineerd met de spanning van de wedstrijden in het eerste weekend van juni? Word dan sponsor en sluit aan bij ons team!

GroenLeven Ronde van Limburg maakt deel uit van de landelijke Schwalbe Topcompetitie. Daarmee is veel extra exposure voor de ronde en nevenactiviteiten gegenereerd. Tijdens het Wielerweekend genieten circa 5.000 toeschouwers langs het parcours van de inspanningen van de renners en nog eens 70.000 mensen volgen de ronde via Eurosport 1, L1 of andere (social) media.

De meerwaarde voor de ontwikkeling en doorstroming van Nederlands wielertalent wordt onderstreept door de media aandacht van De Limburger, L1 en Eurosport. De uitzendingen blijken een schot in de roos te zijn, mede door de  vernieuwende aanpak van Topcompetitie en de entourage binnen haar organisatie.

Op zondag bestaat daarbij voldoende mogelijkheid om te netwerken, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

MEDIA PARTNERS

FACTS & FIGURES

  • 56.000 KIJKCIJFERS EUROSPORT
  • 100.000 KIJKCIJFERS L1
  • 6.803 VIA SOCIAL MEDIA
  • 6.000 LIVE TOESCHOUWERS
  • 150.000 VERSPREIDING NUMMER 1 MAGAZINE

De sponsorpakketten

*Hoofsponsor / naamgever schap – in overleg
**Kosten voor het ontwerpen en produceren van spandoeken/banners zijn niet inbegrepen.
Genoemde bedragen zijn exclusief BTW

VOLG ONS
OP SOCIAL MEDIA
#RONDEVANLIMBURG

Hoofdsponsor

Partners & sponsoren

Vijf Founding Partners
Er hebben zich met GroenLeven, Fagro, VDL groep, Shimano Experience Center en Landal Cauberg inmiddels ook vijf Founding Partners meerjarig verbonden aan de Limburg Cycling Classics. Deze bedrijven zijn partner van Limburg Cycling én de vijf wielerwedstrijden.

RONDE VAN LIMBURG UITGESTELD IN 2023, OMLOOP VAN DE MAASVALLEI WORDT OVERGENOMEN

Het bestuur van de Ronde van Limburg heeft voor 2023 helaas moeten besluiten om af te zien van de organisatie van deze wedstrijd, daar onder de huidige omstandigheden geen passend kwaliteitsniveau van de koers kan worden geboden.

Daarbij spelen zeker ook de aangescherpte eisen op het vlak van veiligheid een voorname rol. Er wordt nagedacht over andere organisatievormen en samenwerkingsverbanden om de koers uiteindelijk in stand te kunnen houden voor de regio en het deelnemersveld.

Na diverse gesprekken met de samenwerkingspartners uit 2022 is het bestuur verheugd te kunnen melden dat de organisatie van de Omloop van de Maasvallei zal worden overgenomen door Stichting BikePark Sittard-Geleen met medewerking van Stichting Wielercomité Buchten. De definitieve opzet wordt door Stichting BikePark Sittard-Geleen nader gecommuniceerd.
 
Hiervoor verwijzen wij naar de website https://bikeparksittard-geleen.nl
of voor meer informatie kunt u mailen naar info@bikeparksittard-geleen.nl