Zondag 3 maart 2024

SPONSORING

Verbinden van topprestaties.

Verbind ook uw organisatie aan de winnaarsmentaliteit van topsporters en continu willen verbeteren. Verbind uw organisatie aan gezondheid door sportiviteit en investeer samen met ons in talentvolle jonge atleten.

De Ronde van Limburg maakt deel uit van de Belgisch Nederlandse UCI U23 competitie. In deze competitie rijden de renners van de toekomst zich klaar voor het prof peloton. Daarmee is veel extra exposure voor de ronde en nevenactiviteiten gegenereerd. Tijdens het Wielerweekend in 2022 genoten circa 5.000 toeschouwers langs het parcours van de inspanningen van de renners en nog eens 70.000 mensen volgen de ronde op televisie en (social) media.

Er wordt volop geïnnoveerd in de wielersport en de Ronde van Limburg is ambitieus op dit vlak. Wij zetten vol in op nieuwe technologie, nieuwe partnerschap-modellen en events om de talenten van de toekomst een duurzaam platform te geven om hun ambitie te realiseren.

U kunt daar met uw organisatie een onderdeel van uitmaken en uw organisatie verbinden aan topsport, gezondheid en innovatie.

We bieden voor de race op zondag 3 maart 2024 een bekend sponsorpakket aan en we zijn verheugd om met verschillende zakelijke partijen aan innovatieve partnermodellen te werken voor de wedstrijd in 2025. 

Hiermee rijkt de ambitie verder dan exposure. We gaan voor experience!

Wilt u ook samenwerken aan de toekomst van het wielrennen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor 2024 hebben we nog enkele sponsorpakketten beschikbaar. 

MEDIA PARTNERS

FACTS & FIGURES 2022

  • 56.000 KIJKCIJFERS EUROSPORT
  • 100.000 KIJKCIJFERS L1
  • 6.803 VIA SOCIAL MEDIA
  • 6.000 LIVE TOESCHOUWERS
  • 150.000 VERSPREIDING NUMMER 1 MAGAZINE

De sponsorpakketten

* Hoofsponsor / naamgever schap – in overleg

** Kosten voor het ontwerpen en produceren van spandoeken/banners zijn niet inbegrepen.

*** Plek voor 3 personen (beperkte beschikbaarheid), incl. catering & logo (excl. ontwerp en productie)

**** 1 auto met 3 personen inclusief in naamsponsor pakket, excl. ontwerp en productie logo

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW

Contact

Vul hieronder het contact formulier in als u meer informatie wilt

VOLG ONS
OP SOCIAL MEDIA
#RONDEVANLIMBURG

Onze sponsoren